Νέα Εποχή!

Ιστορική στιγμή!

Τα δύο μεγαλύτερα φροντιστήρια προετοιμασίας ομογενών της Ελλάδος «ΑΝΕΛΙΞΗ – ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ» συνενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας τον ισχυρότερο οργανισμό πανεπιστημιακής προετοιμασία στο κέντρο της Αθήνας!

Μήνυμα ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Το φροντιστήριο «ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ» συνδέθηκε επί σειρά ετών με τους ομογενείς μας που ευρίσκονται σε όλες σχεδόν τις ηπείρους και βοήθησε αποτελεσματικά στην εισαγωγή των Ελληνοπαίδων του εξωτερικού στα ελληνικά πανεπιστήμια..

Σκοπός της ανακοίνωσης αυτής είναι η γνωστοποίηση της συνεργασίας του φροντιστηρίου «ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ» με τα φροντιστήρια «ΑΝΕΛΙΞΗ», διευθυντές των οποίων είναι οι κύριοι: Νάτσης Ιωάννης και Τιμπλαλέξης Κωνσταντίνος, καταρτισμένοι και εκλεκτοί επιστήμονες, οι οποίοι με τη γνώση, το ήθος και την εργατικότητα που τους χαρακτηρίζει αλλά και τις επιτυχίες των μαθητών τους στις εισαγωγικές εξετάσεις, θα αποτελέσουν μαζί με τον Ερρίκο Παπατριανταφύλλου τον κορυφαίο φροντιστηριακό οργανισμό για τους υποψήφιους Έλληνες του εξωτερικού που επιθυμούν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το φροντιστήριο «ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ» και τα φροντιστήρια «ΑΝΕΛΙΞΗ» είναι πλέον ένας κοινός φροντιστηριακός οργανισμός αποκλειστικά για τα παιδιά των Ελλήνων του εξωτερικού, υπό τον τίτλο «ΑΝΕΛΙΞΗ – ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ», ο οποίος αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας στην εισαγωγή των Ελληνοπαίδων του εξωτερικού στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αυτό, άλλωστε εγγυάται η πείρα των καθηγητών τους, που πλέον συνεργάζονται στο νέο αυτό ισχυρό φροντιστηριακό φορέα, και οι επιτυχίες των χιλιάδων μαθητών τους.

Με εκτίμηση,
Ο Ακαδημαϊκός Σύμβουλος του Νέου Φροντιστηριακού Οργανισμού
Ερρίκος Παπατριανταφύλλου

Μήνυμα ΑΝΕΛΙΞΗΣ

Τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης «ΑΝΕΛΙΞΗ» αποτελούν έναν από τους πλέον επιτυχημένους και καταξιωμένους οργανισμούς προετοιμασίας ομογενών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η συνένωση με ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα και καθιερωμένα φροντιστήρια ομογενών, το φροντιστήριο ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, και η δημιουργία του νέου φροντιστηριακού οργανισμού ΑΝΕΛΙΞΗ – ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ αποτελούν μια σημαντικότατη εξέλιξη για τους ομογενείς, καθώς ιδρύεται ουσιαστικά ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός οργανισμός ομογενών.

Με τιμή,
Η Διεύθυνση Σπουδών του Νέου Φροντιστηριακού Οργανισμού
Νάτσης Ι. - Τιμπλαλέξης Κ.